Johanna & Ebba

New years eve outfits! #4

Publicerad 2014-12-31 21:00:19 i Smink, Vardag,


Stylish - Detta är en liten mer stylish stil med långa fransar, svart sotning, de klassiska diamant armbandet samt en super fint svart chiffon klänning med spetsklädd rygg. Till detta tycker jag att den kuvertväska passar helt utmärkt, den behöver inte vara just svart men jag körde på ett stilrent tema på denna och då passade svart bäst tyckte jag! Lätt lackade naglar för att dra uppmärksamheten till ögonsminkningen och kläderna passar ypperligt!
Classic - Till denna lite mer klassiska outfiten har jag valt att ha med en väska prydd med diamanter och passande glittriga saker, även ett stålarmband i silver med diamandet lite här och var. En vinröd klänning med snakeprint tyckte jag var bra då vinrött påminner mig ganska mycket om nyår. För att göra denna stylen lite mer modern la jag till den omtyckta fendora hatten (fladder hatt som jag kallar det) och även en furr jacket. Jag tror själv även att det skulle passa jätte bra med att par kängor eller ballerina skor och välja bort klackarna.
Cosy - Den här stilen skulle jag nog valt inför en nyårsfest. En grå höghalsad tröja med en läderkjol samt höstens stora trend, höga Johnny Bulls skor. Till denna typen av tröjan tycker jag det passar bra med en klocka och ett par diamat/pärl örhängen och någon typ av nude färger på både läppar, ögon och naglar. För att göra den lite mer synlig och mer festlig valde jag att lägga en till en kuvertväska och ett par falsies. Även ett par tunna tight eftersom det gör så att looken får en helt annan style.
Festive - Egentligen är nog denna den mest klassiska nyårslooken med den glittriga klänningen och allt men tycker den ändå lutade med åt det mer festive hållet med höga svarta klackar, glittrig klänning, stor öghängen och ett blommigt diadem. Denna looken skriker gossip girl all over, eller är det bara jag? Jag tänker mig att roughen på denna look ska vara ganska intensiv just för att man ska se piggare ut och lägga ner mer effekt på rough och highlighter än countouring. Självklart passar det självklart med röda läppar också!
 
xx Ebba
 
 

Om

Min profilbild

Ebba & Johanna

Vi är två tjejer på 16 år vid namn Johanna och Ebba. Det är vi som driver denna bloggen sedan ett år tillbaka. När vi startade bloggen i början av 2014 var tanken att vi skulle blogga om mode, då vi båda är är riktiga klädfanatiker. Men efter ett tag insåg vi att även fotografi blev en stor del av våran blogg. Vi skriver även om vår vardag och tankar. Hoppas ni gillar bloggen och bestämmer er för att kika in här med jämna mellan rum! Vi tycker det är jätte roligt att vi har blivit fler här på bloggen som delar sina åsikter och kommentarer med oss, men även tar sig tid för att läsa. Kommentera gärna om ni har några övriga frågor om våran blogg eller oss!! Kram Johanna och Ebba.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela